Det beste fra Priorat

Priorat er en av kun to vinregioner i Spania som er kvalifisert som Denominació d'Origen Qualificada, det høyeste kvalifikasjonsnivået for en vinregion i henhold til spanske vinreguleringer, sammen med Rioja.

Her produserer de primært kraftige rødviner, som fikk internasjonal oppmerksomhet på 1990-tallet. 

Vinmarkene her er plantet i terrasser i fjellsidene på høyder mellom 100 meter - 700 meter over havet. Priorat er nesten helt omgitt av det vakre fjellet Montsant.

Vil du komme på tur og utforske denne vakre regionen med meg?

Alt om

Fantastisk

God Rødvin

Vinmarkene i Priorat dyrkes på terrasserte fjellsider med svært dårlig jord, og dette er en av grunnene til at vinene herfra har vunnet flere priser for utmerket vin. Men hva har terrasserte vinmarker og dårlig jord å gjøre med god vin?....

Varighet: 8 timer

Pris: fra 129€ p.p.

Premium Vin

&

God Mat

 

I hjertet av Priorat ligger en av de aller eldste vingårdene i dette området. De har vunnet flere priser for sine premium-viner, og på denne vingården er du garantert en privat tur bare for deg og din gruppe, hvor en av familiemedlemmene på vingården vil vise dere rundt...

Varighet: 8 timer

Pris: fra 129€ p.p.

Wine Tours Barcelona 

 

Your specialist on Wine & Cava Tours

in and around Barcelona

Are you a wine lover? Then let me take you on a real wine adventure where you will experience the best of Barcelona's Wine & Cava country.

Personal Service & Best Value Tours Guaranteed!

Certificated WSET

Wine Expert

WSET 3.jpg