Premium Vin

&

God Mat

Opplev god vin & mat i hjertet av Priorat

I hjertet av Priorat ligger en av de aller eldste vingårdene i dette området, og har gått fra generasjon til generasjon. Dette er en virkelig sjarmerende vingård som har vunnet flere priser for sine premium-viner. På denne vingården er du garantert en privat tur bare for deg og din gruppe, hvor en av familiemedlemmene på vingården vil vise dere rundt. De er veldig stolte av vinene sine, og legger stor vekt på å gjøre besøk til "hjemmet" deres det aller beste.

 

Vi starter turen ved å besøke de nye fasilitetene hvor du vil bli forklart hvordan de produserer vinen sin.

Herfra vil dere bli guidet ut til vinrankene hvor du kan se de ulike druene som brukes. Du vil så få en forståelse for hvordan det spesielle jordsmonnet og forholdene i Priorat hjelper vinprodusenten til å produsere noen av de aller beste vinene her i Spania.

Vi vil så gå tilbake til vingården og ned i vinkjelleren hvor alle eikefatene ligger på rekke og rad bare venter på å bli lagret.

Så er det tid for å prøve den deilige vinen. Du vil kunne prøve både rød, hvit og søt vin alle fra deres beste sortiment.

 

Bare et par minutters kjøretur fra vingården, tar jeg dere med til den sjarmerende byen Gratallops i hjertet av Priorat-regionen.

Her skal vi innta en deilig lunsj på en restaurant som også har en liten vingård. Du vil få muligheten til å prøve forskjellige typer lokal mat, ledsaget av de beste vinene fra vingården.

Etter lunsj går går vi en tur ned i vinkjelleren deres for å ta en titt på eikefatene fulle av vin.

Pris per person:

 

1 Person:    279€

2 Personer: 159€

3 Personer: 139

4 Personer: 129

5 eller flere: vennligst send en forespørsel

Jeg kan ta imot alle gruppestørrelser

Total varighet: ca. 8 timer

Inkludert:

  • Privat pick up & drop off fra hvor som helst i Barcelona

  • Transport med bil - SUV (helt ny BMW)

  • 2 guidede besøk på engelsk til to 2 ulike vingårder med vinsmaking - garantert en privat tur kun for deg og din gruppe 

  • Prøvesmaking av 5 viner

  • Tilpasset reiserute

  • Alle lokale skatter og utgifter

Ikke inkludert:

  • Inngang til to eksklusiv familie-drevene vingårder: 65€ per person

  • Lunch: 18€ per person

Wine Tours Barcelona 

 

Your specialist on Wine & Cava Tours

in and around Barcelona

Are you a wine lover? Then let me take you on a real wine adventure where you will experience the best of Barcelona's Wine & Cava country.

Personal Service & Best Value Tours Guaranteed!

Certificated WSET

Wine Expert

WSET 3.jpg