Hei!

Mitt navn er Helene, og jeg kommer opprinnelig fra Oslo, men har bodd de siste ca. 20 årene i Barcelona.

Jeg har jobbet som guide i nesten 25 år, og min lidenskap for vin og vinfremstilling startet for omtrent 20 år siden da jeg gjorde min første vintur til Penedes-regionen. Jeg ble veldig fascinert over hele vinprosessen, de ulike druene som brukes, hvordan små forandringer i klimaet har stor innvirkning på vinen og alle de andre tingene som vi normalt ikke tenker på når vi drikker et glass vin.

 

Så jeg bestemte meg for å bli veldig god på vin! Jeg begynte å ta ulike vin kurs, og bli med i vinsmakings-klubber for å utvide min kunnskap. Og jo mer vin du prøver, desto bedre blir du - og jo bedre blir du, desto morsommere er det å nyte vin.

Så etter mange timers studie fikk jeg mitt WSET Wine Expert serfikat (Wine & Spirit Educational Trust)

 

De siste 12 årene har jeg vært så heldig å få være en del av Barcelona Day Tours, og gjort vin turer i Penedes og Priorat regionene.

Men jeg ønsket å gjøre noe spesielt for vin elskere; så i tillegg begynte jeg å sette opp Wine Tours Barcelona for de som virkelig liker vin og vinfremstilling.

 

Selv etter å ha tatt med hundrevis og hundrevis av mennesker på vin turer rundt om i Spania, elsker jeg det fortsatt. Hele prosessen med vinfremstilling, og alle de ulike typene viner, stopper ikke med å imponere meg. 

Jeg vil gjerne dele min vinkunnskap med deg og ta deg på en ekstraordinær vintur!

Wine Tours Barcelona 

 

Your specialist on Wine & Cava Tours

in and around Barcelona

Are you a wine lover? Then let me take you on a real wine adventure where you will experience the best of Barcelona's Wine & Cava country.

Personal Service & Best Value Tours Guaranteed!

Certificated WSET

Wine Expert

WSET 3.jpg