top of page

Wine Tours
Barcelona

Din spesialist på Vin & Cava Turer
i og rundt Barcelona

banner-2025475__340.png

Hei!

Mitt navn er Helene, og jeg kommer opprinnelig fra Oslo, men har bodd de siste ca. 25 årene i Barcelona, bortsett fra de to årene som korona herjet som verst. Da bodde jeg i Oslo og jobbet på Vinmonoplet.

Jeg har jobbet som guide i over 27 år, og min lidenskap for vin og vinfremstilling startet for omtrent 25 år siden da jeg gjorde min første vintur til Penedes-regionen. Jeg ble veldig fascinert over hele vinprosessen, de ulike druene som brukes, hvordan små forandringer i klimaet har stor innvirkning på vinen og alle de andre tingene som vi normalt ikke tenker på når vi drikker et glass vin.

 

Så jeg bestemte meg for å bli veldig god på vin! Jeg begynte å ta ulike vin kurs, og bli med i vinsmakings-klubber for å utvide min kunnskap. Og jo mer vin du prøver, desto bedre blir du - og jo bedre blir du, desto morsommere er det å nyte vin.

Så etter flere måneders studie fikk jeg mitt WSET Wine Expert serfikat (Wine & Spirit Educational Trust)

Jeg har også vin-diploma i spanske rødviner, hvitviner, roseviner, samt musserende viner.

De siste 9 år har jeg vært daglig leder for Barcelona Day Tours, og har tatt med hundrevis av gjester på vinturer over hele Spania.

Her kan du lese om noe av det gjestene har skrevet om mine turer:

 

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187497-d1603406-Reviews-or50-Barcelona_Day_Tours-Barcelona_Catalonia.html

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g187497-d15128600-Reviews-Wine_Tours_Barcelona-Barcelona_Catalonia.html

Men jeg ønsket å gjøre noe spesielt for vin elskere; så i tillegg begynte jeg å sette opp Wine Tours Barcelona for de som virkelig liker vin og vinfremstilling.

 

Selv etter å ha tatt med hundrevis og hundrevis av mennesker på vin turer rundt om i Spania, elsker jeg det fortsatt. Hele prosessen med vinfremstilling, og alle de ulike typene viner, stopper ikke med å imponere meg. 

Jeg vil gjerne dele min vinkunnskap med deg og ta deg på en ekstraordinær vintur!

Kontakt

© 2018 Wine Tours Barcelona - All rights reserved.

Barcelona Day Tours group

   
   Se hva mine kunder har sagt om turene mine:

tel: +47 46334125

bottom of page