top of page

Wine Tours
Barcelona

Din spesialist på Vin & Cava Turer
i og rundt Barcelona

banner-2025475__340.png

Sertifisert WSET
Vin Expert

Er du en vinelsker? La meg ta deg med på et ekte vineventyr hvor du vil oppleve det beste fra Barcelonas Vin & Cava land.
Personlig service og spennende turer!

Jeg er en sertifisert vinekspert med nivå 1, 2 og 3 ved det verdensanerkjente Institute of Wine & Spirit Trust (WSET). Jeg har diploma i spanske viner, mer enn 25 års erfaring i vinsektoren og skrevet en Vin & Mat bok.

123m.jpg
nytt bilde.jpg
cover-1-780x521.jpg
weset 8.jpg

Bli med meg på en privat tur og nyt følgende:

7.jpg
9x.jpg
222.jpg
55555.jpg
00000.jpg
  • Personlig henting - fra hotellet eller flyplassen

  • Personlig avslepping - til hvor enn du ønsker å gå på slutten av turen

  • Ingen skjulte avgifter - Prisen inkluderer transport, bensin, parkering, bompenger og avgifter

  • Skreddersy gjerne din egen tur

  • Alle gruppestørrelser er velkomne

  • Vi besøker kun ikke-kommersielle, eksklusive, familiedrevene vingårder

  • Jeg ønsker å dele med deg min 20 års erfaring i Vin & Cava industrien

  • Jeg vil ta deg på en personlig og prisvennlig tur til mine favoritt vingårder eller vingårder etter ditt ønske

  • Alle turene er private eller i veldig små grupper for å kunne gi deg den beste servicen.

  • 100% garantert en ekte vinopplevelse du sent vil glemme!

Mine turer

Barcelona er utgangspunktet for 4 hoveddistrikter for vin produksjon i Spania. De er alle fantastiske, så ta en titt på de 10 ulike turene, og se hvilke du foretrekker!

Penedes - verdens største Cava-produsent, 40 min. fra Barcelona                    

Priorat - Spanias nest mest prestisjefylte vinregion, 2 timer fra Barcelona

Alella - Nydelig vinområde med fantastisk utsikt utover Middelhavet, 30 min. fra Barcelona

1_edited.jpg

Det beste fra Penedes regionen

Lenge ansett som en av Spanias beste vinproduserende regioner, er den også en av de eldste. Velg mellom 6 forskjellige flotte private turer, eller la meg hjelpe deg med å designe din egen spesielle tur.

Les mer >>

2157.jpg
2x.jpg

Det beste fra Priorat regionen

Priorat er en av kun to vinregioner i Spania som kvalifiserer til det høyeste kvalifikasjonsnivået for en vinregion i henhold til spanske vinforskrifter. Velg mellom to fantastiske private turer, eller la meg hjelpe deg med å designe din egen spesielle tur.

Les mer >>

GR135-2.jpg
C1209_TA_Pintxos_bar.jpg

Vin & Tapas i Barcelona 

Vil du prøve forskjellige tapas, viner og cava mens du er i Barcelona, men vet ikke helt hvor du skal dra eller hva du skal spise og drikke? La meg vise deg! Velg mellom to morsomme turer, eller la meg hjelpe deg med å designe din egen gourmettur.

Les mer >>

download.jpg
Europe-Spain-montserrat-2-1024x768-1.jpg

Montserrat & Cava

Dette klosteret dateres tilbake til det 11. århundre, og er fortsatt et fungerende kloster med nesten 100 munker og til og med en gutteskole. Beliggenheten av dette klosteret er helt spektakulært! Vi besøker også en liten og koselig familieeid vingård, hvor du kan se hvordan boblene fra cava blir laget.

Les mer >>

j.jpg

Noen morsomme og interessante Vin & Cava fakta.Bli med meg på tur, så vil jeg fortelle deg mange flere!

Hva noen sier om mine turer

Best tour ever!

Vi ankom Barcelona 1 dager før et Med cruise og hadde bestilt en tapas og vin tur. Vår guide var utmerket, kunnskapsrik og høflig. Informasjonen hun ga om alle de forskjellige type tapas var veldig interessant. Jeg kan ikke få anbefale dette selskapet nok. Hele prosessen fra bestilling av turen, til vi møtte vår guide var utrolig bra..

-Leha og Steve-

Kan absolutt anbefales!

Jeg kom tidlig om morgenen til Barcelona med nattflytur fra USA. Jeg ble møtt av en veldig hyggelig guide som tok meg med til hennes nye SUV med mye plass til bagasjen min. Jeg kunne ikke tenke meg en bedre måte å dra fra flyplassen på, for så å dra til de to vingårdene jeg hadde bestilt. Siden jeg reiste alene, var det virkelig fint å møte Helene. Hun fikk meg til å føle som om jeg var venninnen hennes som kom fpr å besøk henne. Jeg har bare gode ting å si om denne turen, og den perfekte måten å starte min ferie i Barcelona!

-Phoebe-

Elsket turen!

Vi var 8 stykker som dro til Barcelona for å feire min søsters 50 års dag. Vi ønsket å gjøre noe spesielt, så vi bestemte oss for å dra på vintur. Jeg hadde fått anbefalt Wine Tours Barcelona av en kollega, så vi kontaktet Helene som da satt opp et opplegg for oss. Hun ordnet med både besøk på vingårder, middager og siste kveld hadde vi vinsmaking inne i Barcelona. Fantastisk opplevelse og alt sammen gikk helt knirkefritt. Kan helt klart anbefale dette selskapet.

-Marianne-

Great tour!

Takk til Wine Tours Barcelona og vår guide Helene som var svært kunnskapsrik og imøtekommende. Min kone og jeg hadde en fantastisk tur ut til en liten og sjarmerende vingård hvor vi lærte og kombinere vin med ost. Morsom opplevelse, skulle bare ønske de kunne servere litt mere ost. Jeg elsker ost!
Helene var tålmodig med oss og anbefalte til og med et fint sted for å spise middag ved havnen. Vi vil helt klart anbefale Wine Tours Barcelona om du ønsker å gjøre turen din minneverdig.

-Solveig ogThomas -

Vi ønsker å komme tilbake!

Da jeg skulle på vintur til Barcelona var jeg i tvil hvilken vinoperatør jeg skulle velge. Jeg valgte Wine Tours Barcelona og har ikke angret. Reiseleder hadde stor kunnskap både om vin, druer og vingårdene de kom fra. Abselutt en vintur-operadør jeg kan anbefale

-Melissa og Peter-

Anbefales!

Etter endt vintur med Wine Tours Barcelona, sitter jeg igjen med bare positive minner. Gode kunnskaper ble servert oss som perler på en snor fra en særdeles kunnskapsrik guide. Dette er vår andre vintur med dette selskapet, og vår varmeste anbefalinger til andre som ønsker en vintur.

-Elin og Tom-

Visste du at man trenger ca. 1 kilo druer for å lage en flaske vin?

Visste du at årene 1978, 1983, 2000, 2006, 2007 og 2008 regnes som svært gode årganger for Cava? Så hvis du ser en flaske fra noen noen av disse årgangene, bør du absolutt prøve en.

Visste du at du kan lage hvitvin fra røde og blå druer?

Visste du at mer enn 90% av all vin produksjon i

verden er laget for å smake beste med en gang. Mindre enn10% er laget for å smake bedre etter 5 år. Mindre enn 1%er laget for å smake bedre etter 10 år.

Interessant, ikke sant!

Visste du at vin lagret på eikefat ofte lukter av vanilje og kokosnøtt? Jo nyere fatene er, desto mer smak vil det gi til vinen. Mange spanske viner er lagret på eikefat.

Kontakt

© 2018 Wine Tours Barcelona - All rights reserved.

Barcelona Day Tours group

   
   Se hva mine kunder har sagt om turene mine:

tel: +47 46334125

bottom of page