Bli med meg på en privat tur og nyt følgende:

  • Personlig henting - fra hotellet eller flyplassen

  • Personlig avslepping - til hvor enn du ønsker å gå på slutten av turen

  • Ingen skjulte avgifter - Prisen inkluderer transport, bensin, parkering, bompenger og avgifter

  • Skreddersy gjerne din egen tur

  • Alle gruppestørrelser er velkomne

  • Vi besøker kun ikke-kommersielle, eksklusive, familiedrevene vingårder

  • Jeg ønsker å dele med deg min 20 års erfaring i Vin & Cava industrien

  • Jeg vil ta deg på en personlig og prisvennlig tur til mine favoritt vingårder eller vingårder etter ditt ønske

  • Alle turene er private eller i veldig små grupper for å kunne gi deg den beste servicen.

  • 100% garantert en ekte vinopplevelse du sent vil glemme!

Mine turer

Barcelona er utgangspunktet for to hoved distrikter for vin produksjon i Spania. Begge er fantastiske, så ta en titt på de 10 ulike turene, og se hvilke du foretrekker!

Penedes - verdens største Cava-produsent (40 min fra Barcelona)                      

Priorat - Spanias nest mest prestisjefylte vinregion (1,5 time fra Barcelona)

                       

Det beste fra Penedes området

 

Penedes har lenge vært ansett som en av landets beste vinproduserende regioner, og har også en av de eldste...

Det beste fra

Priorat

området

 

Priorat er en av kun to vinregioner i Spania som er kvalifisert til det høyeste kvalifikasjonsnivået for en vinregion i henhold til spanske vinreguleringer...

Vin & Tapas

i

Barcelona 

 

Vil du prøve ulike tapas, vin og cava mens du er i Barcelona, ​​men vet egentlig ikke hvor du skal gå eller hva du skal prøve? Eller kanskje du har lyst på en ekte vinsmaking uten å måtte dra ut av byen?

La meg vise deg...

Noen morsomme og interessante Vin & Cava fakta.

Bli med meg på tur, så vil jeg fortelle deg mange flere!

Visste du at man trenger ca. 1 kilo druer for å lage en flaske vin?

Visste du at årene 1978, 1983, 2000, 2006, 2007 og 2008 regnes som svært gode årganger for Cava? Så hvis du ser en flaske fra noen noen av disse årgangene, bør du absolutt prøve en.

Visste du at du kan lage hvitvin fra røde og blå druer?

Visste du at mer enn 90% av all vin produksjon i

verden er laget for å smake beste med en gang. Mindre enn10% er laget for å smake bedre etter 5 år. Mindre enn 1%er laget for å smake bedre etter 10 år.

Interessant, ikke sant!

Visste du at vin lagret på eikefat ofte lukter av vanilje og kokosnøtt? Jo nyere fatene er, desto mer smak vil det gi til vinen. De fleste spanske viner er lagret på eikefat.

Hva noen sier om mine turer

Vår beste tur!

Ankom Barcelona 1 dager før en Med cruise og hadde bestilt en tapas og vin tur, og ble overrasket over hvor bra den var. Vår guide var utmerket, kunnskapsrik og høflig. Informasjonen hun ga om alle de forskjellige slags tapas var veldig interessant. Jeg skulle bare ønske vi kunne hatt tid til å gå til noen flere tapas steder! Jeg kan ikke få anbefale dette selskapet nok, hele prosessen fra bestilling av turen til vi møtte vår guide var utrolig bra..

-Leha og Steve-

Kan absolutt anbefales

Jeg kom tidlig om morgenen til Barcelona med nattflytur fra USA. Jeg ble møtt av en veldig hyggelig guide som tok meg med til hennes nye SUV med mye plass til bagasjen min. Jeg kunne ikke tenke meg en bedre måte å dra fra flyplassen på, for så å dra til de to vingårdene jeg hadde bestilt. Siden jeg reiste alene, var det virkelig fint å møte Helene. Hun fikk meg til å føle som om jeg var venninnen hennes som kom fpr å besøk henne. Jeg har bare gode ting å si om denne turen, og den perfekte måten å starte min ferie i Barcelona!

-Phoebe-

Fantastisk!

Vi var 8 stykker som dro til Barcelona for å feire min søsters 50 års dag. Vi ønsket å gjøre noe spesielt, så vi bestemte oss for å dra på vintur. Jeg hadde fått anbefalt Wine Tours Barcelona av en kollega, så vi kontaktet Helene som da satt opp et opplegg for oss. Hun ordnet med både besøk på vingårder, middager og siste kveld hadde vi vinsmaking inne i Barcelona. Fantastisk opplevelse og alt sammen gikk helt knirkefritt. Kan helt klart anbefale dette selskapet.

-Marianne-

Flott Tur

Takk til Wine Tours Barcelona og vår guide Helene som var svært kunnskapsrik og imøtekommende. Min kone og jeg hadde en fantastisk tur ut til en liten og sjarmerende vingård hvor vi lærte og kombinere vin med ost. Morsom opplevelse, skulle bare ønske de kunne servere litt mere ost. Jeg elsker ost!
Helene var tålmodig med oss og anbefalte til og med et fint sted for å spise middag ved havnen. Vi vil helt klart anbefale Wine Tours Barcelona om du ønsker å gjøre turen din minneverdig.

-Solveig ogThomas -

Vi ønsker å komme tilbake

Da jeg skulle på vintur til Barcelona var jeg i tvil hvilken vinoperatør jeg skulle velge. Jeg valgte Wine Tours Barcelona og har ikke angret. Reiseleder hadde stor kunnskap både om vin, druer og vingårdene de kom fra. Abselutt en vintur-operadør jeg kan anbefale

-Melissa og Peter-

Anbefales!

Etter endt vintur med Wine Tours Barcelona, sitter jeg igjen med bare positive minner. Gode kunnskaper ble servert oss som perler på en snor fra en særdeles kunnskapsrik guide. Dette er vår andre vintur med dette selskapet, og vår varmeste anbefalinger til andre som ønsker en vintur.

-Elin og Tom-

Wine Tours Barcelona 

 

Your specialist on Wine & Cava Tours

in and around Barcelona

Are you a wine lover? Then let me take you on a real wine adventure where you will experience the best of Barcelona's Wine & Cava country.

Personal Service & Best Value Tours Guaranteed!

Certificated WSET

Wine Expert

WSET 3.jpg